Min dag

I dag har jeg hatt skikkelig vondt i hodet så jeg har vert hjemme fra skolen.Og nå holder jeg på å skrive ferdig om Australia til i morgen.

Meld deg på ukens blogg #12

Ukens blogg blir kåret fredag eller lørdag

<3<3

I går var Silje med meg hjem.Og klokka halv syv dro vi på dans.I dag skal ikke jeg noe spesielt egentlig.Nå framover skal det bli mye mer blogging enn det har vert i det siste.

Innkjøpene

Her er de forsinkede innkjøpene.Siden internettet ikke har vert så bra kommer det bare bilder denne gangen.Jeg har bare kjøpt de to øverste tingene, de andre har jeg fått i mellomtiden.Svarene på spørsmålsrunden kommer snart.Cubus 99,-Bik Bok 499,-

Ukens blogg #11

Meld deg på ukens blogg #11

Bare meld dere på!!:)

Ukens blogg #10

(trykk på bildene)

Heisann!

Nå i det siste har det vert lite blogging, og det er pga. dårlig internett.Ukens blogg kommer så fort som mulig.

Update

I går var jeg på Moa en liten tur, kjøpte ikke så mye, men det kommer nok en innkjøpsvideo.Nå er jeg med mormor, og snart skal jeg i Fagerli-hallen å se på Ruda(lillesøstra mi) spille handball.

Meld deg på ukens blogg #10

Siden det er tiende gangen er det 2 blogger som blir kåret.Fortsetter kanskje med det framover også.Så da er det bare å melde seg på

CURLY HAIR

Min dag

I dag var det en kort skoledag til 12.15.Litt etter jeg kom hjem spiste jeg middag.Så skulle jeg skrive ut noen bilder som jeg trenger til noe vi holder på med på skolen, men så funka selvfølgelig ikke internettet..og siden jeg kjeda meg veldig tok jeg meg en "tur" på tredemølla i en og en halv t...

Ukens blogg #9

Glemte å legge ut innlegg tidligere i uken, så da har jeg valgt en tilfeldig blogg som fikk linking.Kom til bloggen hennes her

En liten oppdatering

Heisann! Har egentlig ikke så mye å blogge om, så jeg tenkte jeg bare kunne komme med en liten oppdatering.Den uka har jeg ikke gjort noe spesielt, eneste var nok at jeg var med Silje hjem i går.Og nå skal jeg snart spise pizza og se på idol.

Spør meg!

Heisann! siden det ble spurt om spørsmålsrunde skal jeg ha det, og jeg svarer på video.Fikk noen spørsmål for en stund siden, det var ikke så mange, men jeg kommer til å svare på de i videoen.Videoen blir nok spilt inn i løpet av helga om det har komt spørsmål.

ENDELIG!!:DD

Nå har endelig sangen Kiss you av One Direction sin Offical Video komt ut.wii!

??

Akkurat nå har jeg ingenting å blogge om.Sååå..hva vil dere at jeg skal blogge om?

dream outfit

INSPIRATION - BAGS

Ukens blogg #8

Denne ukens blogg blir Bianca.Kom til bloggen hennes her

Syk jente

I dag har jeg vert hjemme fra skolen siden jeg var syk.Klokken 4 i natt våknet jeg å var skikkelig kvalm, i tilegg er jeg forkjøla.Har heldigvis blitt bedre i løpet av dagen.

Min nyttårsaften

Er nok litt på etterskudd, men bedre sent enn aldri.På nyttårsaften laget jeg mintkuler og en sjokoladeskål.På kvelden hadde vi besøk av både naboer og familie.Er egentlig ikke så mye mer å skrive enn Godt Nyttår til dere alle!

sorry, sorry, sorry

Dessverre så fikk jeg noen problemer når jeg skulle laste opp videoene på youtube, men de kommer nok til slutt.Og er det noen som har tips til hvordan jeg skal få det til? jeg bruker imovie.

Meld deg på ukens blogg #8

Da er det bare å melde seg på.
hits