hvordan lage dip-dye - VIDEO

Nå er videoen klar, og her er den! resultatet ⬆ (vises bedre når håret er helt tørt) Hva synst du om videoen?

video?

Tenkte jeg skulle ha en video snart. Og for å bestemme hvilken kunne dere komme med forslag/stemme på hva slags video jeg skal ha. Jeg har komt opp med noen forslag selv: hvordan lage dip-dye hårvideo må gjøre video sminkevideo Har du flere forslag?

innkjøp fra mars - video

Her kommer innkjøpene mine fra mars.Dessverre fant jeg ikke igjen samme videoen som jeg spilte inn med kameraet, derfor ble det med pc-en denne gangen.Og når jeg skriver "goodiebag" fra glitter, var det slike poser på glitter der det var helt random ting som kostet 50kr, men egentlig er det verdi...

vil dere ha ny video i kveld?

siden jeg bare sitter hjemme og kjeder meg tenkte jeg at jeg kunne lage en video, men da trenger jeg tips til hva jeg kan lage video om.bare kommenter i kommentarfeltet og jeg lager video så fort det kommer inn tips. Har du forslag?

Svar på spørsmål - Video

Heisann! Her kommer svarene på spørsmålsrunden på video.Faktisk min første videoblogg.(Kameraet ble tom for batteri på slutten av videoen) så jeg håper dere liker den!

sorry, sorry, sorry

Dessverre så fikk jeg noen problemer når jeg skulle laste opp videoene på youtube, men de kommer nok til slutt.Og er det noen som har tips til hvordan jeg skal få det til? jeg bruker imovie.

2 videoer på vei

Nå er 2 videoer ferdig filmet, så da skal jeg bare redigere de.

Videoer som kommer

I jula kommer jeg til å svare på spørsmål på video og lage en video der jeg viser hva jeg fikk i julegave.Så da tenkte jeg at dere bare kunne begynne å komme med spørsmål nå;)

Videoer..

Siden jeg har fått spørsmål om å lage video, så lurte jeg på hvilke videoer det er dere vil ha.Bare kommenter hva slags video du vil jeg skal lage, så kommer jeg til å lage minst. 2 videoer i jula
hits